HockeyNews
PLUS
Hockeyettan
Hockeyettan

Jättedramat i sista omgången – står mellan tre lag

De senaste tre åren har kvalserien till Hockeyallsvenskan avgjorts i stort drama i sista omgången, så varför skulle det vara annorlunda i år?

20 april 2024
Hockeyettan

Dramat i kvalserien: ”Kristianstad darrar ju”

Slutskedet i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Senast på lördag avgörs det vilket lag som tar steget upp inför kommande säsong. – De kan bli 100% klara i kväll, säger kommentatorn Lasse Kinch till Hockeynews.

18 april 2024
PP

Backlund: Målsnålt i match sju

Det definitiva avgörandet i semifinalen mellan Skellefteå och Frölunda är kommet. Givetvis står matchen i centrum på torsdagens trippel. Jag vågar inte sia om utfallet, men spår en tät och tillknäppt affär. I Ettan hakas Väsby av från uppflyttningståget och i Schweiz biter Lausanne tillbaka. Nu kör vi!

18 april 2024
(31722) Växjo - Backlund

Backlund: Växjö greppar sista halmstrået

Vad som i normalfall brukar vara en SHL-trippel får ta inspiration från alla möjliga håll när utbudet på de blågula isarna sinar. Rögles första matchboll mot Växjö finns givetvis med på ett hörn. Därtill luktar det tjeckisk storseger i dam-VM och halländsk hemmatriumf i kvalserien till HockeyAllsvenskan. Lycka till vid rygg!

11 april 2024
Malm

Malm: "Väldigt solida och starka defensivt"

Kristianstad är på jakt efter en plats i Hockeyallsvenskan till nästa säsong. Då har det börjat på rätt väg. – Det är klart att vi är jättenöjda med starten vi haft, säger Kristianstads sportchef Christoffer Malm till Hockeynews.

9 april 2024
PP Mora

Backlund: Tripp trapp trull-trippeln

När agnarna sållas från vetet blir det inhemska hockeyutbudet mindre. Jag blickar därför mot de tre översta stegen på den blågula ligapyramiden. Moras hämnd på Hovet och Halmstads skrälljakt i Hudiksvall betas av redan på torsdagen. Ett knappt dygn senare smygstartar både helgen och SHL:s semifinalspel i Vida Arena. Nu smäller det!

4 april 2024
Joakim Fagervall

Fagervall lämnar Boden: "Fundera på livet"

Joakim Fagervall lämnar Boden Hockey efter att drömmen om att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan krossats.

4 april 2024