HockeyNews
PLUS
National League
Jesper Sellgren

Uppgifter: Luleåbacken hett namn i Schweiz

Luleås landslagsback Jesper Sellgren uppvaktas av schweiziska klubbar, skriver [NSD](https://nsd.se/sport/ishockey/artikel/kallor-schweiziska-klubbar-visar-intresse-for-sellgren/l6gn93wj). Därmed riskerar norrbottningarna att tappa den 25-årige toppbacken.

22 mars 2024
Fredrik Olofsson

Uppgifter: Olofsson nära övergång till Zug

Fredrik Olosson har denna säsongen spelat i NHL och AHL. Nu är han enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/sillyrummet-nobbar-shl-spel-for-schweiz--malvakt-atervander-till-sverige-/) nära spel i Zug till nästa säsong.

21 mars 2024
(22222) Michael Spacek/Frölunda

Tidigare Frölunda-forwarden klar för ny klubb

Den tidigare Frölunda-forwarden Michael Spacek byter klubb i Schweiz. Tjecken har skrivit på för två år med de regerande mästarna Genéve.

19 mars 2024
Carl Dahlström

Uppgifter: Färjestad tappar backklippan

Carl Dahlström har fått mest istid i seriesegrande Färjestad. Men enligt Aftonbladet är den NHL- och Tre Kronor-meriterade backklippan på väg bort från klubben.

15 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
(32050) Friberg Frödén

Sent tapp – Tre Kronor med bara elva forwards

KARLSTAD. Tre Kronor har bara elva forwards mot Finland. Ett sent återbud gör att laguppställningen har en lucka i offensiven.

11 februari 2024
(30080) Kalle Kossila

Uppgifter: Kalle Kossila lämnar Växjö

Poängmaskinen Kalle Kossila kommer att lämna Växjö, skriver Expressen. Den finländske centern har varit skadad och borta sedan den 9 december.

30 januari 2024