HockeyNews
PLUS
SHL
Kommande matcher
27 april 2024
Rögle BK
Rögle BK
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
29 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Skellefteå

Skellefteå vann – efter galet drama

Skellefteå har återtagit ledningen i finalserien. Västerbottningarna vann i Ängelholm efter ett sent avgörande av Max Lindholm. – Skönt att vi kunde reda ut det, säger matchhjälten till TV4.

Igår 20:06
(20607) Björn Hellkvist/Leksand

Uppgifter: Klubben vill ha Hellkvist

Björklöven är på jakt efter en ny huvudtränare. Nu uppger [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/3MkekA/bjorn-hellkvist-kan-ta-over-bjorkloven) att klubben vill ha Björn Hellkvist.

Igår 17:58
(28146) Rickard Hugg

Duo tillbaka – Skellefteå gör om i kedjorna

Skellefteå saknar Jonathan Pudas och Dylan Sikura – men får tillbaka Rickard Hugg och Axel Sandin Pellikka. Robert Ohlsson väljer också att göra om i samtliga formationer.

Igår 17:48
(23165) Martin Filander/Oskarshamn

Filander uppges vara nära nytt tränarjobb

Martin Filander kan vara på väg mot ett toppjobb. Den före detta Oskarshamnstränaren uppges vara huvudkandidat som tränare i en utpekad schweizisk klubb.

Igår 10:14
Adam Engström

Uppgifter: Talangen ser ut att lämna efter finalen

Adam Engström och sitt Rögle är just nu mitt i en SM-final. [HD](https://www.hd.se/2024-04-25/rogle-lar-tappa-backen-varit-planen-under-lang-tid/?utm_content=bufferd450e&utm_medium=HD_Sporten&utm_source=tw&utm_campaign=bfr) skriver att det kan komma att bli det sista han gör i Rögle för denna gången.

Igår 09:26
Malte Strömwall

Därför lämnar Strömwall Frölunda efter en säsong

Malte Strömwall blir inte kvar i Frölunda nästa år. Nu berättar stjärnan om varför han bestämt sig för att utnyttja sin klausul och flytta till Schweiz efter bara ett år i Göteborgslaget.

24 april 2024
Flipp/Flopp

LISTA: Flipp- och floppvärvningarna i SHL 23/24

Säsongen går mot sitt slut och det har blivit dags att lista nyförvärven som flippade och floppade. Hockeynews Mattias Persson går igenom säsongen och listar sina fem största flipp- och floppvärvningar.

24 april 2024