HockeyNews
PLUS
Senaste nyheterna
Ytterell Dahlström

DIF med avbräck – forward ges chansen

Djurgården ska försöka förstöra Brynäs fest Hovet. Då blir det på nytt ändringar i laget på grund av skador och en avstängning.

Idag 18:06
Marcus Sörensen, Carl Lindbom, Djurgården

DIF i Tre Kronor: "Då finns det hopp"

Brynäs har matchboll på Hovet ikväll, samtidigt som Tre Kronor gör sin första match i Linköping. Den förre DIF-kaptenen och målvaktstalangen tror fortfarande på att Stockholmslaget kan göra det "omöjliga".

Idag 17:50
Jacob Blomqvist

Brynäs ska slå in matchbollen – här är laget

Brynäs har skaffat sig en 3–0-ledning i finalserien mot Djurgården. På tisdagskvällen har Gävles hockeystolthet chansen att bli ett SHL-lag igen. Så här formeras laget.

Idag 17:31
Carl Lindbom

"Det har varit lite surrealistiskt"

Hur har steget upp till Sveriges bästa hockeyliga varit för Carl Lindbom? Vilka har gjort att han haft roligt varje dag? Vad ligger bakom säsongens lyft? Och när beger han sig till Vegas? I en intervju med Hockeynews tar målvaktstalangen oss igenom det senaste hockeyåret.

Idag 16:48
David Blomgren

Därför tror Blomgren på en vändning för DIF

David Blomgren sköt Djurgården till allsvensk final. Och trots ett till synes hopplöst läge mot Brynäs tror han på en vändning från 0–3 i matcher. – Det är en tuff utmaning men det ska bli kul att ta oss an den, säger Blomgren till Hockeynews.

Idag 16:33
Leksand

Leksands svar efter granskningen

SVT har nyligen släppt en dokumentär om den turbulenta tiden i Leksands IF. I en kommuniké på sin officiella hemsida svarar Leksand på de senaste uppgifterna.

Idag 15:00
Gustaf Westlund

Klart: Oskarshamn förlänger med forwarden

Det handlar om Gustaf Westlund som blir kvar i Oskarshamn, meddelar [klubben](https://www.ikoskarshamn.se/article/alaasce-2egc1/view).

Idag 14:44